Akne - NIMO SKIN

Akne

Akne ses oftest hos unge som er i puberteten, og er derfor en lidt anden situation end rosacea. Det er som regel en betændt hudtilstand som er en konsekvens af de store forandringer som finder sted i hormonbalancen. Akne kan fremkomme både i ansigtet, ryg og bryst, og tilstanden kan have mange forskellige former.

Forandringerne af huden indebære:

  • Hudorme
  • Knopper eller bumser
  • Cyster
  • Bylder

 

Akne er som sagt meget almindeligt hos unge mennesker. Dét sagt, så skal det ikke undervurderes, hvordan tilstanden kan skabe en negativ indflydelse på tilværelsen. Derfor er det vigtigt, især hvis man er meget ked af det, at få behandlet aknen.

 

Akne opstår grundet en stor produktion af talg og heraf kommer der mange uønskede bakterier til, da et miljø med meget talg, er et fantastisk sted at leve, især for hårsæk miden. Derfor er det vigtigt at få luget ud i de uønskede bakterier, hvor eksempelvis ZZ-cremen eminent.

Tilbage til blog
Rosacea creme, Rosacea behandling, ZZ-Creme, Zhong Zhou, Creme mod Rosacea og Akne

zz-cremen

ZZ-cremen er den ultimative løsning for dem, der kæmper med rosacea, akne eller perioral dermatitis! Den unikke formel, med ingredienser som zinkoxid, svovl, glycerin og kinesiske urter, hjælper med at reducere rødme, irritation og inflammation, mens den holder din hud hydreret og beskyttet. Say goodbye to røde bump og hello til en glødende, sund hud med ZZ-cremen!

Se produktet