Rosacea | zz-creme | Bedste creme mod rosacea | NIMO SKIN

Rosacea

Hvad er rosacea?

Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet. Sygdommen viser sig i form af rødme, som oftest er koncentreret omkring midten af ansigtet. Rosacea forårsager en ubehagelig følelse af stikken og prikken i huden. I svære tilfælde kan der opstå knopper og bumser på næsen, kinderne, panden og hagen -og endda betændelse i øjnene.  Hvis ikke tilstanden behandles, vil den oftest forværres over tid, hvorfor det er vigtigt at tackle denne sygdom.

Årsagen til rosacea er ukendt, men man mener, at sygdommen skyldes en kombination af arv og miljøfaktorer. Dertil mistænkes demodex-mider også for at være en del af årsagen til rosacea. Det er flere gange oplevet, at personer med rosacea også har en højere mængde af demodex-mider i huden end andre.

Selvom der ikke findes noget videnskabeligt belæg for årsagen til rosacea, eksisterer der alligevel en række faktorer, som kan forværre symptomerne ved rosacea:

  • Sollys
  • Krydret (stærk) mad
  • Alkohol
  • Ekstreme temperaturer
  • Varm mad og varme drikke
  • Langvarig brug af steroidcreme   
  • Medicin, der udvider blodkarrene; herunder medicin mod højt blodtryk

 

Bedste midler mod rosacea

Der er vidt forskelligt fra person til person, hvad der afhjælper og dæmper udbrud med rosacea. Dog har utrolig mange mennesker fundet stor hjælp i zz-cremen, da den aktivt går ind og dræber demodex-mider (hårsækmider). En overpopulation af hårsækmider i huden menes, ifølge flere studier, at have direkte sammenhæng med forekomsten af rosacea.

Derfor er zz-cremen er det bedste produkt mod rosacea

Her er 3 grunde til, at vi mener, at zz-cremen er blandt de bedste cremer til behandling af rosacea, der findes på markedet, og disse skal findes i produktets indhold. zz-cremen indeholder nemlig en række ingredienser, der kan have en positiv effekt på rosacea.

1) Zinkoxid og svovl kan hjælpe med at reducere irritation og inflammation i huden.

2) Glycerin og hvedekimolie kan hjælpe med at holde huden hydreret og beskytte mod yderligere skade.

3) Salicylsyre kan hjælpe med at exfoliere huden og fjerne døde hudceller, hvilket kan reducere tætheden af ​​rødme og bump.

Dertil kan kinesiske urter også have anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at reducere symptomerne på rosacea. Kina er kendte for at udnytte naturlige urter til helbredelse af en lang række af sygdomme og lidelser, og nogle sammensætninger af landets naturremedier går flere tusinde år tilbage i tiden. 

Tilbage til blog
Rosacea creme, Rosacea behandling, ZZ-Creme, Zhong Zhou, Creme mod Rosacea og Akne

zz-cremen

ZZ-cremen er den ultimative løsning for dem, der kæmper med rosacea, akne eller perioral dermatitis! Den unikke formel, med ingredienser som zinkoxid, svovl, glycerin og kinesiske urter, hjælper med at reducere rødme, irritation og inflammation, mens den holder din hud hydreret og beskyttet. Say goodbye to røde bump og hello til en glødende, sund hud med ZZ-cremen!

Se produktet