Perioral dermatitis

Perioral Dermatitis

Perioral Dermatitis - NIMO SKIN

Hvad er perioral dermatitis?

Perioral dermatitis er en hudtilstand, som fremprovokerer irriteret hud og rødme omkring mund, næse og nogle tilfælde kan det sågar sprede sig til øjnebrynene og pande. Dette skyldes kort fortalt en ubalance i huden. Lidelsen ændrer hudens struktur, og vil oftest være forbundet med usikkerhed i sociale sammenhænge og kan generelt skabe en ubehagelig følelse i ansigtet. Perioral dermatitis rammer oftest kvinder fra 20-års alderen og opefter.

Rødmen kan vise sig som små røde talgknopper  - Både med og uden betændelse – og vil over tid sandsynligvis sprede sig, hvis man ikke får bugt med inflammationen.

 

Typiske årsager til perioral dermatitis

Årsagerne til perioral dermatitis kan være:

  • Hårsækmider (Demodex mites)
  • Stærke steriodecremer
  • For fede fugtighedscremer
  • Forsømt ansigtsvask
  • Ekstreme vejrforhold kan forværre tilstanden

 

Behandling af perioral dermatits

Vi er hos NIMO SKIN opsatte på at hjælpe dig med at få bugt med Perioral dermatitis. Heldigvis er hudlidelsen ikke nødvendigvis kronisk, og med de rette produkter kan den plejes i et omfang, der betyder, at den ikke længer generer dig. Selv hvis hudens tilstand virker uoverskuelig, skal vi blot huske på, at gode resultater kan opnås på overraskende kort tid - og det hele starter med en god og mild ansigtsplejerutine.

Produkterne her på siden har hjulpet mange mennesker med netop denne hudtilstand. Med kombination af sunde produkter og god ansigtshygiejne vil du, med stor sandsynlighed, kunne nyde tilværelsen med en god hud, før du ved af det.

Med vores ansigtspakker får du alt, hvad huden kræver for at overkomme de udfordringer, perioral dermatitis bringer:

 1. DemSol Mild Foam Cleanseren er udviklet til grimme hudtilstande såsom perioral dermatitis, rosacea og akne. Den er produceret med henblik på en skånsom rensning af ansigtet inden påførelse af ZZ-cremen, men kan også brugen sammen med enhver anden dag- eller natcreme.

  Ingredienserne er overvejet nøje for at skåne huden, og om sæben kan det tilføjes, at den:

  • Ikke indeholder parfume
  • Fjerner make-up
  • Ikke udtørrer huden
  • Ikke svier i øjnene

 2.  zz-cremen er vores lille mirakelmager. Ifølge os er produktet den ultimative løsning for dem, der kæmper med rosacea, akne eller perioral dermatitis! Den unikke formel, med ingredienser som zinkoxid, svovl, glycerin og kinesiske urter, hjælper med at reducere rødme, irritation og inflammation, mens den holder din hud hydreret og beskyttet.

 3. Til sidst indeholder vores ansigtspakker en moisturizer, som er baseret på din hudtype. Har du en normal til fedtet hud, bør du vælge pakken, hvori DemSol Moisturizeren indgår. Dette produkt trænger lynhurtigt ind i huden uden at efterlade den fedtet. Nogle af de skønne egenskaber ved dette produkt, inkluderer: 

  1. Fugtighedsgivende og hydrerende
  2. Reducerer kløe og rødme
  3. Hjælper med at reducere ar fra akne
  4. Hjælper med at hvidne mørke pletter fra aknebeskadiget hud

 4. Har du derimod normal til tør hud, anbefales det, at du vælger pakken, hvor grum hydra calm cremen er inkluderet. Denne creme er lavet på koncentrerede hydrerende ingredienser, sammen med ekstrakt fra genanvendt kaffegrums, som hjælper med beskyttende antioxidanter, koffein og B3-vitamin. Cremen er perfekt til både tør og sensitiv hud, hvor den medvirker til at forøge hudens fugtniveau og støtter hudbarrieren.
 

NIMO SKINs udvalgte

En game-changer mod perioral dermatitis

Andre interessante posts

Se alle
AkneHvordan ZZ-Cremen bekæmper hudproblemer forårsaget af Demodex mider - NIMO SKIN

Hvordan ZZ-Cremen bekæmper hudproblemer forårsaget af Demodex mider

Opdag ZZ-Cremens transformative effekt på hudlidelser som rosacea, perioral dermatitis og akne. Dette indlæg udforsker, hvordan cremen bekæmper både synlige symptomer og de ofte ov...

Hårsækmider (demodex)Demodex-mider: Den skjulte synder bag Rosacea, Perioral Dermatitis og Akne? - NIMO SKIN

Demodex-mider: Den skjulte synder bag Rosacea, Perioral Dermatitis og Akne?

Hvad er Demodex-mider? Demodex-mider, eller hårsækmider, er mikroskopiske parasitter, der lever i hårsækkene og talgkirtlerne på menneskers hud. Selvom tanken om hudmider kan virke ubehagelig, er d...

RosaceaRundt Om Rosacea: En hurtig oversigt over de oftest stillede spørgsmål - NIMO SKIN

Rundt Om Rosacea: En hurtig oversigt over de oftest stillede spørgsmål

Rosacea er en hudtilstand, der kan fremkalde både forvirring og frustration. Mange oplever denne tilstand i forskellige former, hvilket kan gøre hudlidelsen svær at genkende og behandle effektivt. ...