Rosacea

Rosacea

Rosacea - NIMO SKIN

Hvad er rosacea?

Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet. Sygdommen viser sig i form af rødme, som oftest er koncentreret omkring midten af ansigtet. Rosacea forårsager en ubehagelig følelse af stikken og prikken i huden. I svære tilfælde kan der opstå knopper og bumser på næsen, kinderne, panden og hagen -og endda betændelse i øjnene.  Hvis ikke tilstanden behandles, vil den oftest forværres over tid, hvorfor det er vigtigt at tackle denne sygdom.

Årsagen til rosacea er ukendt, men man mener, at sygdommen skyldes en kombination af arv og miljøfaktorer. Dertil mistænkes demodex-mider også for at være en del af årsagen til rosacea. Det er flere gange oplevet, at personer med rosacea også har en højere mængde af demodex-mider i huden end andre.

Selvom der ikke findes noget videnskabeligt belæg for årsagen til rosacea, eksisterer der alligevel en række faktorer, som kan forværre symptomerne ved rosacea:

  • Sollys
  • Krydret (stærk) mad
  • Alkohol
  • Ekstreme temperaturer
  • Varm mad og varme drikke
  • Langvarig brug af steroidcreme   
  • Medicin, der udvider blodkarrene; herunder medicin mod højt blodtryk

 

Bedste midler mod rosacea

Der er vidt forskelligt fra person til person, hvad der afhjælper og dæmper udbrud med rosacea. Dog har utrolig mange mennesker fundet stor hjælp i zz-cremen, da den aktivt går ind og dræber demodex-mider (hårsækmider). En overpopulation af hårsækmider i huden menes, ifølge flere studier, at have direkte sammenhæng med forekomsten af rosacea.

Derfor er zz-cremen det bedste produkt mod rosacea:

Her er 3 grunde til, at vi mener, at zz-cremen er blandt de bedste cremer til behandling af rosacea, der findes på markedet, og disse skal findes i produktets indhold. zz-cremen indeholder nemlig en række ingredienser, der kan have en positiv effekt på rosacea.

1) Zinkoxid og svovl kan hjælpe med at reducere irritation og inflammation i huden.

2) Glycerin og hvedekimolie kan hjælpe med at holde huden hydreret og beskytte mod yderligere skade.

3) Salicylsyre kan hjælpe med at exfoliere huden og fjerne døde hudceller, hvilket kan reducere tætheden af ​​rødme og bump.

Dertil kan kinesiske urter også have anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at reducere symptomerne på rosacea. Kina er kendte for at udnytte naturlige urter til helbredelse af en lang række af sygdomme og lidelser, og nogle sammensætninger af landets naturremedier går flere tusinde år tilbage i tiden. 

NIMO SKINs udvalgte

En game-changer mod rosacea

Andre interessante posts

Se alle
AkneHvordan ZZ-Cremen bekæmper hudproblemer forårsaget af Demodex mider - NIMO SKIN

Hvordan ZZ-Cremen bekæmper hudproblemer forårsaget af Demodex mider

Opdag ZZ-Cremens transformative effekt på hudlidelser som rosacea, perioral dermatitis og akne. Dette indlæg udforsker, hvordan cremen bekæmper både synlige symptomer og de ofte ov...

Hårsækmider (demodex)Demodex-mider: Den skjulte synder bag Rosacea, Perioral Dermatitis og Akne? - NIMO SKIN

Demodex-mider: Den skjulte synder bag Rosacea, Perioral Dermatitis og Akne?

Hvad er Demodex-mider? Demodex-mider, eller hårsækmider, er mikroskopiske parasitter, der lever i hårsækkene og talgkirtlerne på menneskers hud. Selvom tanken om hudmider kan virke ubehagelig, er d...

RosaceaRundt Om Rosacea: En hurtig oversigt over de oftest stillede spørgsmål - NIMO SKIN

Rundt Om Rosacea: En hurtig oversigt over de oftest stillede spørgsmål

Rosacea er en hudtilstand, der kan fremkalde både forvirring og frustration. Mange oplever denne tilstand i forskellige former, hvilket kan gøre hudlidelsen svær at genkende og behandle effektivt. ...